søndag 27. januar 2013

Gave og interiørmessen...


Jeg har vært på gave og interiørmessen på Lillestøm, og da må jeg som alltid få med meg trendforedraget fra Pej.
Vårens trender kan beskrives i noen stikkord:

ART UTOPIA:
Denne retningen har sitt utspring i den klassisk renesansekunsten, og stikkord for denne retningen er rå industriell formgivning, lek med grafisk elementer, marmor og metalliske overflater og lag på lag effekter.
 
Farger: En base av krittede nøytrale, som spenner fra sand over varme og kalde nyanser av grått, svakt grønt, og rosa. Fargene fører tankene mot renesanse og freskomalerier.
 
LAND ART
Denne retningen avspeiler en kunstnerisk tilgang til naturens ressurser et behov for samspill med det naturen har å by på. Reisen fra jord til bord sees på som en sanseopplevelse hvor duftene, jord under neglene og plantenes farger blir en aktiv deltakelse i nuet.
 

 
Farger: sommerhagen gir en bred fargeskala; lys gul, lys lilla, lys blå, roserosa, kirsebærrød, mørk rosa , skarp oransje, sterk grønn, urtegrønn, fargen dempes av mørkets midnattsblå.
 
FLOW
Begrepet flow referer til en mental tilstand hvor man er oppslukt av nuet. Som trendtema avspeiler flow livsglede og spirituell balanse.Stikkord for trenden er teknologi, klassisk håndverk, gjennvinningsplast og sommerfriske sorbetfarger.
 
 
Farger: Sterke fargerbleket av solens skarpe stråler git et raffinert uttrykk til flow.
Sorbetnyanser av koral, gul, blå, rosa, opptrer side om side med syrlige sommerdråper av neon pink og gyllen oransje.
 
CHARTER CHIC
1960 tallet var begeistring og mulighetenes tid, og uskyld og naivitet preget tidsånden. Charteturismen ble født og eventyrlysten vekkes og verden står åpen. Sommerdrømmer og klassisk feriestil får en moderne vri med inspirasjon fra poppkunst og grafikk. Retro med en ny tvist.
 
 
Farger: Varm rød, oransje, lys turkis, mørk blå, lys sitrongul,sandfarget beige, sjokk rosa, mørk mokka. Resultatet er uniformspreget univers med skjeve kontrastdetaljer.
  

 

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin