onsdag 3. juni 2009

Livstilsmesse på Ledresborg slott....

Jeg har vært i Danmark og besøkt en utrolig fin livstilsmesse på Ledresborg slott. Messen begynt den 21 Mai og varte til den 25.Mai, og jeg anbefaler alle som er opptatt av den "landlige stilen" og besøke slottet til neste år, da dette er en årlig happening som har vært i flere år.Gamle møbler med mye slitt sjarme, og nydelig porselen var det mange som hadde med seg.
Stettefat laget av et sølvbrett og stettet i betong, blir nydelig på bordet. Jeg liker så godt å blande grove og fine materialer....det gir liv og spenning i interiøret.

Her er det mye vakkert å ønske seg, fantastiske kaminspeil, vakre terriner, sølvkandelaber og morsomme gamle melkeflasker...

Det grove hjemmebakte brødet ser så fristende ut.....og det er så fint å pynte bordet med olivengrener.


Et nydelig dekket bord med gammelt servise,rause stoffservietter og en praktisk osteklokke.Urter i en terrin er fint som borddekorasjon, den både dufter og smaker godt.

Håndvevde stripete kjøkkenhåndkler og en koselig kurv.....skaper den rette stilen.
Livstilsmesse på Ledresborg slott er en stor begivenhet selv i Danmark. Den er hvert år og de som stiller ut er virkelig kremen av butikker som viser hva som finnes innen hage, interiør og "det gode liv". Her vises den landlige stilen, fantastiske blomster, vin og mat.
Det som gjør utstillingen så unik er de vakre rammene slottet Ledresborg med den praktfulle parken rundt.
Den ligger ca 3o minutters kjøring fra København mot Roskildefjord.
Legg inn en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin