onsdag 31. oktober 2012

Nytt FRETEXMAGASIN......

Her har det vært litt stille for tiden, jeg holder på med den nye boken min og det har vært travelt. Gyldendal forlag har en nydelig leilighet i Italia som jeg er så heldig å låne og jeg kom derfra i går etter en herlig og avslappende uke. Det var et sjokk å oppleve kulde og snø her hjemme når vi kommer fra 20 grader og sol i Italia.
Det var ekstra hyggelig å få Fretexmagasinet i posten til morgenkaffen og se hvor fint bladet har blitt. Fotograf Helge Eek og jeg har levert mye av interiørstoffet til Fretexmagasinet og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
Klikk på koblingen for å se magasinet.
 

Jeg håper bladet kan inspirere flere til å både handle og gi ting til Fretex og at våre bidrag i bladet setter kreativiteten på høygir når det gjelder re-design og gjenbruk .
 
 

4 kommentarer:

Turid sa...

Jeg gleder meg til å få kloa i dette magasinet :)

Ann Tove sa...

Dette magasinet ser spennande ut, veit du kor ein får kjøpe det? Har sansen for gjenbruk. Er alltid like spennande å besøke Freetex butikkar, berre so synd at det ikkje er nokon her i nærleiken. Må til Bergen for å finne slike. Før var det ein slik i Førde, nærmaste by for meg,då leverte eg inn div klær oa, før eg gjekk inn i butikken og kjøpte varer med meg heim. No har vi ingen mulegheit å få levert til Freetex, og det er synd..
Ha ein fin dag.

amo sin blogg sa...

Gler meg til å få tak i dette magasinet.
Flotte bilder du har !

Anne-Mari

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Heisann,lenge siden sist altså..Håper alt er bra hos deg..Så flott med et slikt magasin, min datter har vært hyppig gjest hos Fretex og funnet masse fint..Ha en strålende uke,klem..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin