tirsdag 18. september 2012

Fretex med second hand-magasin....

Fretex med second hand-magasin.
I november kommer Fretex med et magasin hvor du kan lese om kreativt og vakkert gjenbruksinteriør, trend, second hand-mote og om mennesker som finner veien tilbake til arbeidslivet. Jeg er både stolt og glad for at fotograf Helge Eek og jeg har bidratt med interiørdelen til dette  Fretex magasinet.
foto: Helge Eek
I magasinet vil lesene få tips og råd til hvordan de kan finne, eller lage de unike julegavene og pyntegjenstandene. Dermed kan jula bli mer miljøvennlig og litt rimeligere. Magasinet blir på 84 sider og blir så vakkert at det kan ligge framme på kaffebordet lenge.
Foto: Helge Eek
Magasinet kommer i et opplag på 100 000 og blir distribuert til husstander i nærheten av Fretexbutikkene.
Bokaktuelle Jenny Skavland forteller om sitt forhold til gjenbruk. Hun viser at second hand kan være både trendy og stilig. Dennis Storhøi forteller også om sitt forhold til gjenbruk.  Kronprinsesse Mette- Marit besøkte Fretex 6. september, og ble intervjuet til Magasinet.
Følg med og se om  Fretex Magasinet dukker opp i nærheten av deg......Gled dere!!
 
Foto: Helge Eek
 
 


7 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhh så fin!
Klem Kathrine

Roser og Patina sa...

Så spennende! Gleder meg til magasinet:) Fretex er bare helt topp!

amo sin blogg sa...

Det skal bli spennande.
Gler meg til å lese og sjå.

salige lavendel sa...

Ja, jeg kan tenke meg at du hadde mye å bidra med her av både kreative ideer og flotte bilder!! Du er flink.Klem fra meg.

Brocante sa...

Så spennende da! Det må jeg virkelig få tak i! Bare så synd at Fretex har blitt så dyrt, nesten dyrere enn å gå på bruktbutikker! Ikke alle Fretex butikker er like høyt priset, men flere av dem er det.

Marianne Dragon Waagan sa...

Så morsomt, gleder meg til magasinet. Jeg er ivrig innom Fretex her i Trondheim, finner alltid noe som får bli med hjem:)

Ønsker deg flotte høstdager:)
Klem Marianne

Hanne sa...

oi,det hørtes ut som et flott og spennende blad! :)Synd jeg bor så langt nord at ikke kommer i min postkasse..:/

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin