torsdag 24. mai 2012

Sommeren har kommet hit.....

Foto: Home & antique
Sommeren har kommet med alle sine vakre blomster. Jeg koser meg med å fyle vaser og krukker med alt hva denne herlige årstiden har å by på.
Foto: Home & antique
Vi lar oss påvirke av tender  om vi vill eller ei, og jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle synes at teak var fint igjen.....
Foto. Home & antique
.....men roseputer vill alltid være en favoritt for meg om sommeren. Det som kanskje er nytt er at gult og turkis er farger jeg gjerne velger å bruke litt mere av.
God pinsehelg til deg!!


3 kommentarer:

M sa...

Ja, det er rart hvordan ting kommer tilbake....jeg hadde et veldig spesielt teakbord i mine yngre dager, egentlig kun fordi jeg ikke hadde råd til et salongbord....nå angrer jeg på at jeg kvittet meg med det! Den gangen var det ikke mulig hverken å gi det bort, eller å selge det...så det måtte reise til de evige jaktmarker...litt retro er o.k., nostalgisk for oss som vokste opp på 70-tallet....men når jeg ser på retroblogger, sengetøy kjøpt på loppemarked, da får jeg kløe!

Veldig fint arrangement hos deg, som vanlig!

Ha en fin dag, klem , M

Haviken gård sa...

Hei Ellen.

Håper du har hatt en herlig pinse :O)
Min har vært morsom, herlig, hektisk og strålende på Fredrikstad cup.
Vil også takk for en herlig dag vi hadde sammen forleden. Alltid koselig å være sammen med deg .O)
Vi prekæs.
Cos Lisa

Anita sa...

Hi Ellen!

I just received your new new garden book and can't wait to start reading! The pictures look great! Thanks a lot for writing it!

Have a great summer
Anita

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin