mandag 6. juli 2009

Sjarmerende Gjenbruk??

Etter herlige dager med seiling, bading, hvitvin og ferske reker i Hvalers deilige skjærgård , har jeg vært i Sverige på torpbesøk hos gode venner. Det er jo dette sommeren skal brukes til..... hente nye krefter, besøke venner og fylles med sol og D-vitaminer.

På vei til Annes sjarmerende torp passerte vi en "skrotnisse" som virkelig har realisert tanken om gjenbruk.
Han driver egentlig med å restaurere gamle ovner, men i sommerhalvåret ser det ut som blomster og gjenbruk er hovedinteressen.

Hva med å lage fuglebur av en gammel lampeskjerm og et lokk i sink???

Gamle hageredskaper og moderne stoler i en herlig blanding.
Dette tar vel pusten fra de fleste....dette trodde jeg ikke var mulig....... Blomster plantet rett opp i skuvsengen.....originalt men ikke helt min stil.
En gammel stige er fin til kopperkjeler og kanner....noe for utekjøkkenet??16 kommentarer:

Åsa sa...

Åh !! vad det finns härliga orginella människor, underbart !!
Ha en riktigt fin vecka.
Klem Åsa

Margrethe sa...

Det er ikke alt som er min stil heller, men jeg blir imponert av dette, og applauderer originaliteten, kreativiteten og evnen til å tenke annerledes bruk av ting :)

Synes det var mye flott her.

Hilsen Margrethe

Ellemeller sa...

*svim av* Tenk å "ødelegge" en skuvseng på det viset...
Jaja, men originalt var det jo:)

H elle K sa...

Hei Ellen, ja så har du vært hos skrotnissen, herlig. Han gjør mye koselig ut av det gamle.. Sees vel snart igjen... Klem Kristin

helle - pirettehuset.dk sa...

Man må give manden credit for hans opfindsomhed og kreative tankegang, og hvis man ikke synes om nogle af ideerne (det gør jeg heller ikke) er det måske fordi det er for maskulint i udtrykket?

Fugleburet er skønt!

BROCANTE sa...

Tja - kanskje sengen allerede var full av mark eller noe? Vi får nesten håpe det for nå er den vel allikevel ødelagt... Ellers kunne jeg jo fint ha brukt den et sted! Det var jo egentlig et veldig morsomt sted da!

Viola sa...

Så himla charmigt, tänk man kan göra det mesta med gamla vackra nötta saker, hoppas du har en fin sommar, här har det ösregnat i ett dygn men nu visar sig solen igen, men värmen har flytt, ha en bra dag, sommarklemmer VIOLAN

anneskreative sa...

Hei du!!!
Herlige bilder da,,men jeg er vel ikke den som hopper på alle ideene.
Selv om lampeskjerm som fuglebur var tøft,,,,tenk deg en frodig plante inne den,,,,men å ødelegge skuvsenga var hjerteskjærende,,,jeg ville skurt den og hatt den full av puter og lappetepper,,,,det er jo slikt vi liker.
Kos deg videre i sommer,,,nyter dagene omtrent som deg her i Larviks skjærgård.
Klem Anne

Josefine sa...

Halloen...

Høres ut som dere har hatt en flott start på ferien. Seiltur og besøk hos skrotnisser...perfekt!!

Likte godt alt på bildene jeg...men syntes den lampeskjermen var ekstra sjarmerende. Ser den helt for meg med en eføy inni:)

I dag har vært min siste dag på jobb før ferien, en fantastisk følelse! Nå har vi kommet på terrassen og skal snart spise middag. Men først det skal jeg skrive en mail til deg:)))

Kos dere så snakkes vi snart!! Stooor klem

fru Karlsen sa...

Her var det masse flotte ideer. Likte lampeskjermen;0) Høres ut som du har deilige dager, så kos deg videre med sommer og sol!

Hilsen Inger

Randi sa...

Likte den lampeskjermen som bur. Men skuv senga for å ha blomster i...nehei...det hadde nok aldri skjedd her i huset.:-) men en kreativ dame var dette også.

Alvas hjørne sa...

Lampeskjerm som fuglebur..flott ide:)
Kunne hatt en en eføy inni, som fikk utfolde seg der inne..vakkert!
Herlig med slike sommerdager da en kan bade og kose seg...her har tiden gått med til oppussing...begynner å bli ferdig nå,og godt er det. Et styr er det mens det pågår, men så herlig når en kan si seg ferdig:)
Ønsker deg ei flott sommerhelg!!

Magny sa...

...såååå spennende saker...!!!!
klør i loppefoten her eg sitter!!
kos deg videre i sommeren!!''
magny

Hilde Heimdal sa...

Den lampeskjermen var stilig som fuglebur !!

Men jeg ville ikke brukt en slagbenk til bed da tror jeg :)

Stilig det med stigen!

Må du ha en flott lørdag og kose deg masse!!

Klem Hilde :o)

vosges paris sa...

don't know what you are writing but I like all these old pots and pans ;)

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin