tirsdag 23. desember 2008

Adventskalender 23 Desember

Nest siste gaveidee for i år....
Lag kremmerhus av gamle aviser og fyll de med lavendel, lim igjen toppen, fest en hempe og dekorer med glansbilder, Hortensia eller tørkede Roser.
Gir deilig lavendel lukt til rommet.
Lykke til.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Elsker de der, enkel å lage og dufter deilig..

Tusen takk, Ellen for denne adventskalenderen. Har sittet her hver dag som en annen unge og ventet på at du skulle åpne dagens luke ;o)) og jeg har storkoset meg.

I dag skal treet pyntes og huset vaskes.. og så er det jul.

Ha en deilig lille julaften..

Mitt hvite hus sa...

Så nydelig bildeO=)

god jul til deg og dine=)
Klem Kerstin

Gulltann og Pus sa...

Kjære Ellen. Vil ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år! Bloggen din er nydelig, gleder meg til å se spennende prosjekter i det nye året.

Hulda sa...

Har helt gått glipp av den vakre adventskalenderen du har hatt på bloggen. Så mye vakkert du har laga. Jeg har sett igjennom og lest alt nå, virkelig nydelige ting du viser. Sjarmerende bilder også. Takk for mange fine tips.

GOD JUL!

Emmeline sa...

Kreativ til siste slutt. Som Hulda sier; Dette blir omtrent som en idebank som kan brukes til neste jul også... Da skal jeg iallefall sørge for å ha hortensia, lavendel og kongler på lager;)

Er innom for å ønske deg og dine en riktig god jul:) Tusen takk for knallkoselig hilsen på bloggen! Kos dere masse i julehøytiden, og så blogges vi forhåpentligvis igjen ganske snart! Juleklem

Magdalena sa...

nyydelig...
kreativ du....
takk for alle tips!
ønsker deg nå en gledelig jul! hilsen magny

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin