lørdag 2. august 2008

Utekjøkkenet virkerNå er utekjøkkenet oppe og går, takke være min utrolige snille mann Eirik som velvillig hjelper meg med å realisere mine ideer.
Norgesglass er en undervurdert skatt. Jeg bruker dem til nesten hva som helst. I utekjøkkenet har jeg skrudd dem fast til hyllen og bruker de til oppbevaring av kaffe, kjeks etc. De norgesglassene med lys i, har jeg laget et hull i hyllen slik at det kommer luft til lyset, og slik at hyllen ikke soter ned.
Det som mangler nå er et vakkert og praktisk oppvask stativ, jeg er på jakt etter noe i gjenbruk... vi får se hva det blir.
Det regner her så jeg har dratt hjem fra hytten for å sende datteren min til København hvor hun skal bo og jobbe dette året.
Det blir nok flere inspirasjonsturer på meg til København når jeg har en å besøke.
København er en av mine favoritt hovedstader, den gir meg en kontinental følelse, og jeg blir alltid klar over at jeg selv bor i utkanten av Europa.
Det har jo sine fordeler, men jeg savner utvalget i butikker og i kafeer.
Ha en koselig helg, og nyt sommeren!

11 kommentarer:

MeyBiMe sa...

WOW for et herlig og koselig lite utekjøkken :-)
Jeg ble skikkelig fasinert over dette glasset med lys i...som ikke fikk luft...men når jeg leste, fikk det visst luft likevel :-D
Ha en fin helg :-)

Mitt hvite hus sa...

Wow for et ute kjøkken du har klart å lage:=) Kjempefint. Og det jeg virkelig liker med deg er at du bruker om igjen. Det er så rått:=)

Lykke til , til datteren som flytter til Danmark. Litt kjekt for mor å kunne reise ned å besøke henne da.=)

Ønsker deg en fin lørdags kveld.=) n yt ditt flotte utekjøkken.
Klem:=)

LillaLykke sa...

Så utrolig nydelig! For en drøm!

Dagny- Heim sa...

Dette blei kjempebra!! Utruleg artige detaljar og snedig gjenbruk, og dei fastskrudde glasa var berre supre. Bli ikkje overraska om det blir kopiert...

Ha ei fin helg :-D

Jorunn sa...

Så fint det ble! OG praktisk :0) Ja København er en veldig fin by, mye mer trendy enn det er her ja. Håper du finner et oppvaskstativ nå da :0)

Anita sa...

Det så kjempefint ut og å henge opp glassene sånn, DET VAR LURT!!!! Tenker for hsrde livet om det ikke er ett sted her jeg kan gjøre et! Kos deg!

LYKKEBO sa...

Så utrolig koselig! vanvittig smart med glassene!! og så fint med lys i..

Ha en fortasatt fin helg:)

Viola sa...

GOd kväll i nattmörkret. Här är en som fortfarande är vaken. Så fint du fick i ditt utekök! Hoppas det blir bra väder så du får njuta av det sista sommar veckorna. Ha det så gott, vi hörs Viola

Mitt hvite hus sa...

hei Wilma:=)
Takk for hyggelig kommentar hos meg. La merke til at du skrev at Hortensiaen kan tørkes. Hvordan gjør du det??

Klem :O=)

Torunn sa...

Charmerende og herlig utekjøkken! Det er jammen deilig å kunne stå ute og kokkelere litt også og drikke vin sammen med gjestene....

Ha en deilig søndagskveld <.-)

Uten en Rød tråd sa...

utrolig flott!! masse fine løsninger :-)
mvh bente - www.minmale.blogg.no

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin