mandag 28. november 2011

Snart jul.....

På denne tiden i fjor lå kulda og snøen over østlandet, mens vi denne helgen har  kost oss med mildt høstvær. Jeg er vel ikke den som kan klage på været, som etter nesten to uker i sørspania har hat en deilig pause fra hverdagen.
Nå er jeg tilbake og i full julemodus,  jeg vil som tradisjon tro lage bloggjulekalender og dele juleideer og koselige juleforbredelser med dere.
Klem....Ellen!

5 kommentarer:

Hilde sa...

Så fint sparkebilde. Savner nesten snøen litt når jeg ser slike stemningsbilder. :-)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Den postsekken var så koselig! Ser for meg at den er full med julegaver!!

ajende sa...

Ja,det nærmer seg julemåneden. Men lite julestemning her i virkelige livet.Men du får det til..koselig stemningsbilde.Jeg har faktisk en slik sekk en eller annen plass.men ingen spark.

trompetmor sa...

Hei Ellen, åhhh så koselig bilde du har lagt ut, jeg suger disse stemningsbildene til meg idet jeg er på febrilsk jakt etter julestemning.. det er nok snøen jeg mangler,..i fjor hadde jeg masser av inspirasjon og julestemning men i år er det noe som mangler...det siste lille puffet for å komme skikkelig i gang,... og i år har jeg tid i bøtter og i spann.. kanskje jeg prøver for hardt:) men det kommer nok... bildet ditt hjalp meg vertfall litt på vei.. ha en flott advendtstid, jeg følger deg i dine forberedelser:)

Den Grønne Baljen sa...

Nydelig bilde Ellen... jeg savner snøen.. er ganske lei av vind og regn...
Men vi får bare kos oss inne , tenne lys og spise pepper kaker...

ha en fin adventstid Ellen

kerstin

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin