onsdag 4. november 2009

Pressevisning for Plantasjen.....


I denne uken fikk jeg den hyggelige beskjeden at jeg hadde vunnet Plantasjens bloggkonkurranse, hvor tema var å pynte til jul med friske blomster.
Når jeg tenker på juleforberedelser er det gjenbruk som står i fokus, og jeg bruker roser og furugrener sammen med ting jeg har fra før.

For meg starter juleforberedelsene i slutten av november, og da begynner jeg alltid med å pynte ute.

Selv om jeg er veldig "julete" liker jeg ikke å starte juleforberedelser for tidlig............rim,snø og mørket er for meg en viktig stemningskaper i julen.Nå begynner det å bli rimfrost ute, og når det mørkner om ettermiddagen er det så hyggelig å tenne lys både ute og inne.

Jeg har julepyntet en "koppelysekrone" med roser, adventslys, prismer og Eføy.........dere som har boken Sjarmerende Gjenbruk kjenner nok igjen rosekopplysekronen.
En gammel vekt fylt med kongler, roser og furugrener er hyggelig utenfor huset.Fire lysholdere med lys kan tennes etterhvert på søndager i advent.

Roser holder seg godt ute i kulden når de er avskårne....det er bare å lage kranser, oppsatser og pynte ute.......
Julerosen er en av mine absolutte favoritter til jul...den har så vidt begynt å komme i butikken. Juleroser og brune gamle krukker er så vakkert sammen.
Plantasjens pressevisning og et gavekort var en fin premie. Der traff jeg flere kjente stylister og fotografer, og bloggen min er omtalt på http://www.dinside.no/
Det var hyggelig å vinne bloggkonkurransen til Plantasjen, og for meg var dette en koselig oppmuntring i en litt regntung novemberdag.
Jeg ønsker alle rause og positive bloggvenninner en god uke!!Klem...Ellen

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin