torsdag 17. september 2009

Morsomt med bokstaver.....

Jeg har vært så heldig å få gamle sjablonger med mine egene initialer......E.D. De har jeg overført på gamle kjøkkenhåndkler.Et godt tips er å bruke tekstiltusj hvis du synes det er vanskelig å få til et fint resultat med tekstilmaling. Bare legg sjablongen der du ønsker bokstaven, og tegn med tekstiltusj fra ytterkanten av sjablongen og innover.......Lykke til!!


En koselig liten interiørbok fra Cath Kidston å anbefale.....prøv Capris.no

Jeg har fått et nydelig hjemmelaget kort av Lisa som har Butikken "Det lille ekstra"på Haviken gård i Engelsviken, hun har også bloggen
http://havikengard.blogspot.com/Kortet ligger på mitt favoritt stettefat som ofte står ute for å få fin slitt patina. Jeg har vært så heldig å få gamle sink bokstaver og tall fra et nedlagt skipsverft i nærheten. Det er fint å bruke bokstaver, lys, blomster og gamle kort til å lage små tablåer rundt om i huset.
Nå nærmer helgen seg og jeg har vasket huset med deilig såpe fra Duranc, tatt inn friske blomser og i morgen skal jeg overaske familien med å bake deilige grove brød inspirert av Camilla Plum.........God helg alle sammen!!!


Legg inn en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin