mandag 27. april 2009

En fantastisk helg er over.......men dette er bare begynnelsen.


Ukens gjenbrukside i hagen: sett gamle spader og greip i blomsterbedet og la Eføy, Roser og Erteblomster klatre i de gamle hageredskapene. De har en så fin og rustikk patina...

Juleroser i full blomst, denne er fra den sjarmerende hagen til Kristin i Engelsviken

Her er juleroser fra min egen hage, jeg hadde glede av blomsten inne til jul i fjor, og nå pryder den hagen med sine vakre store hvite blomster
Magnolian er sart og vakker nå rett før den slår ut i full blomst, med sine store blomster på bare kvister og fantastiske duft er det bare å drømme seg bort.

Nydelig vær, pusle litt i blomsterbedet, drikke kaffe ute og ta en pause i sola med et interiørblad.......livet er deilig.

14 kommentarer:

Viola sa...

Det är inte problem med att den går itu däremot bor jag ju i Norrköping som ligger i östra Sverige....kan ju skicka den till N. drar ju av momsen både på terrin och frakt...VIOLA

Agnes Maria sa...

Så mysiga bilder från trädgården, och julrosen.... så underbar !
Klem Åsa

H elle K sa...

Hei Ellen, så fine bilder, ha, ha, gratis reklame for meg dette.. Gleder meg til torsdag.. Kos deg. Klem Kristin

Mitt hvite hus sa...

Hei ellen

for en sjarmerende vakker hage du har...Den krukken din på første bilde ...nydelig vakker... Julerose...herlig=)

klem O=)

Lenemora sa...

Så vakkert, har ikke oppdaget disse nydelige blomstene før iår.

Klem fra Lenemora

Brocante sa...

Hei Ellen - helt enig det er en deilig tid nå.

Kan du sende meg en veibeskrivelse til bloggtreffet? Har ikke vært der før så det hadde vært godt med litt hjelp - kommer fra Lørenskog.

helle sa...

Juleroser og ny-udsprungne magnoliaer.. er det ikke bare det smukkeste syn.

God ide med at lade efeu klatre op ad gamle slidte redskaber. Efeuen vokser alligevel hvor den vil, så kan man lige så godt styre dens færd!
:)Kram fra Helle

Mia sa...

Oi, for noen flotte juleroser! Og så mangnolia også da. Jeg drømmer om magnolia i hagen min, men dessverre blåser det såpass mye her hos meg, og kaldt er det også om vinteren, så jeg tror ikke den ville trivdes.

Brocante sa...

Hei igjen Ellen - du sier at jeg skal huske muggen.... Har jeg glemt noe igjen nå? Uten gule lapper vet du - da trenger jeg en oppfriskning. Hvilken mugge?

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Vakkert, vakkert!!
Og smart ide med greip til klatreplanter:)

Brocante sa...

Hei Ellen - Tusen takk for hyggelig i går! Lang tur fram og tilbake var det for meg - men det var vel vedrt turen. Vi snakkes!

Tante Mimmi sa...

Hei!
Nydelege bileter! Eg flytta litt på julerosene mine eg..det skulle eg sikkert ikkje gjort!(...) Håpar dei kjem seg att- nydeleg blomar! Og magnolia tre- det skal eg ha meg! og...gløyme att redskap i hagen gjer me stadig- kanskje eg berre skal gløyme å ta dei inn!(tihi!) Det var veeeldig tøft!

Sivs hus sa...

Hei, Smart ide for oss som har for mange spader liggende...Velkommen til å vinne romantisk fuglebur hos meg. God helg fra Siv

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin