lørdag 31. januar 2009

Boken Sjarmerende gjenbruk trekkes i kveld...

Broderte bilder kan brukes til andre ting enn å henge på veggen...........lage en pute for eksempel.Lysestaker og sølvfat blir et fint etagefat , bruk Aralditt til å lime med. Jeg har fornyet en stol og laget stoltrekket av flere strameibroderier.

Hjemme hos reportasjen kommer i Dagbladet i morgen, og det er med skrekkblandet fryd jeg venter på det......
To stk. bøker
"Sjarmerende Gjenbruk" trekkes i kveld!
Jeg trekker ut en heldig vinner i kveld, og med den store responsen som har vært skulle jeg ønske at dere alle kunne ha vunnet. Det er nok ikke mulig men, jeg dobbler premien og trekker to heldige vinnere.
For dere som ikke er så heldige å vinne, er det mulig å bestille boken her på bloggen og da får dere 10% rabatt, og boken tilsendt fraktfritt.

8 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Ja nå har jeg vært så heldig å vinne boken av sjarmerende-gjenbruk....viser til dagens innlegg:O)Generøst av dere begge!Klem fra Maliva

Mitt hvite hus sa...

Hei Ellen.
Boken er kommet og jeg har fått kikket in den. Den er like bra som jeg antok. Og er så glad for ha denne boken i hylla mi. Og det var ikke ment å mase da.

dette er en bok som man tar frem og kikker i mange mange ganger og får gode ideer av.
Tusen takk
Klem Kerstin

Margith sa...

Håber vi kan købe den i Danmark også.
Held og lykke salget.

Metteflette sa...

Oj,oj jeg vil veldig gjerne prøve å vinne denne boken igjen jeg!!! Er det riktig å legge kommentaren her eller? God helg og klem fra Mette

ANETTESHUS.COM sa...

Har fått den vakre boken deres i posten i dag!! Tusen, tusen takk! Den er nyyydelig! Skriver om den i mitt siste innlegg!

Klem Anette:)

Gigi sa...

The chair covered with different needlepoint tapestries is just wonderful -- what a great idea you had! Your blog is lovely.

AstridVU sa...

Både boken og bloggen din er nydelig og virker veldig inspirerende, så jeg bestiller gjerne 1 stk bok :) Bloggen kan jeg jo lese helt gratis ;)

astridvalen @ mail2her . com

Anonym sa...

Så spennende gjenbruk! Flott ide:)

Karianne

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin