torsdag 6. november 2008

"Kronen " utenfor KøbenhavnBilder fra "Kronen" utenfor København....... en butikk som er verdt et besøk.
Speil i alle varianter har de mange av på Kronen, her kommer et lite utvalg av hva jeg ønsker meg til jul. Det er bare å velge å vrake i nydelige "Kaminspeil".Små tablåer laget av blomster, lys, og porselen som speiler seg er bare vakkert....Sjalusier i en lys turkis farge med to "kaminspeil" foran gir en fransk "touch" til rommet.Franske kirkestaker ser vi ikke så mye av hjemme, men her er det flere av dem.Gamle bakeboller er fantastiske til å bake brød i . Jeg elsker å lage landbrød knadd for hånd, og lar de heve seg i en bakebolle av steingods. Det blir helt himmelske brød, og det er forskjell fra å lage brød i en plastbolle.
Jeg har besøkt en ny og spennende butikk utenfor København...Kronen. Det er en gårdsbutikk og nettbutikk. Mange av tingene er franske og svenske antikviteter.Inngangen til butikken har en liten sti hvor du blir møt med nydelige ting i sink og Hortensia. Jeg synes bildet har så vakre grå og grønnfarger i seg. her har jo ikke vinteren kommet ennå selv om kalenderen viser November, så har vi mildt høstvær. Roser og Hortensia blomstre ennå.

Tiden går og vi venter på behandling på Rigshospitalet, det vil antakelig skje noe mandag den 17.11, og i mens må vi smøre oss med tålmodighet og håpe på det beste.


Vi prøver å nyte øyeblikket og gjøre det beste ut av situasjonen.
Legg inn en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin