tirsdag 2. april 2013

Sjarmerende RETRO.....


Jeg fikk prøveeksemplaret av Sjarmerende RETRO i posten i dag...og er ekstatisk. Det gir alltid en spesiell følelse å holde sin egen bok i hånden. Måneder med jobbing viser seg å ha vært innsatsen, og er et synlig bevis i boken, jeg er veldig fornøyd og håper den innfrir også hos dere.

Sakt om boken:
Fargerike og kreative ideer i retrostil!
Bli med på retrobølgen og bli inspirert til å lage fargeglade og praktiske ting til hjemmet ditt og til deg selv! her finner du 130 gjør det selv prosjekter inspirert av 1950,1960,og 1970- årenes morsomme og fragerike design, blandet med moderne designikoner. Retro-ekspert Ellen Dyrop gir deg gode ideer til blandt annet barnerommet, sykroken, og kjøkkenet, og viser deg hvordan gamle bruksgjenstander som sevise, bestikk, teakmøbler får en ny tvist for å passe inn i moderne hjem. Du finner også oppskrifter på hvordan du lager magneter av barnas lekedyr, smarte oppbevaringsbokser, gøyalt tilbehør av plastperler, klomme av favorittboken din fra barneårene, søte papirblomster og gjøkur i kontaktpapir av teak, samt tips til hvordan du kan dekorere med washi-tape.
 

3 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Gratulerer med ny bok! :D Har to av de andre allerede :)

cissemosse sa...

Åh, den så kjempespennende ut! Kjenner jeg blir mer og mer bitt av retrobasillen og glade farger! Gratulerer med ny bok!

Liv Berit sa...

Jeg kjøpte denne boken til meg selv når jeg hadde vært hos tannlegen ( barna får premie, så da må mor også få, ikke sant?) Forventningsfull satte jeg meg i sjøkanten og bladde i boken, og jeg vil bare si det med en gang; TUSEN hjertelig takk! Den er helt fantastisk! Du er så utrolig dyktig, at jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet! Jeg anbefaler denne boken på det aller varmeste. Den er også en utrolig flott gaveideer til noen man er glad i

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin