tirsdag 23. april 2013

Pastell kjøkken

Det ble en hyggelig kveld på Fretex med over hundre besøkende, det er alltid morsomt å treffe andre som også er
interessert i re-design, og "skattejakt" på Fretex.
 
 
Jeg har vært på min retro hytte i helgen og der er vi i ferd med å pusse opp kjøkkenet. Jeg fant dette herlige oppvaskstativet på Pinterest.....hvor kan jeg få tak i det??


torsdag 18. april 2013

Kundekveld på Fretex ...

Jeg skal snakke om Sjarmerende RETRO på Fretex  Moss i kveld, hyggelig om du kommer!
 
En herlig mix av retrobilder og grytekluter...
 
 
18 April, kl 19 -21 har Fretex i Moss kundekveld.
 
 
Velkommen !!
 
 
 


torsdag 4. april 2013

Boklansering i litteraturhuset i Fredrikstad.

Lørdag 6. april kl. 14.00 har vi boklansering av Sjarmerende RETRO i Litteraturhuset i Fredrikstad http://litthusfred.no/
Jeg vil snakke om boken Sjarmerende retro, og det serveres retro rullekake og kaffe.
Fri entre.
Velkommen!!
 

tirsdag 2. april 2013

Sjarmerende RETRO.....


Jeg fikk prøveeksemplaret av Sjarmerende RETRO i posten i dag...og er ekstatisk. Det gir alltid en spesiell følelse å holde sin egen bok i hånden. Måneder med jobbing viser seg å ha vært innsatsen, og er et synlig bevis i boken, jeg er veldig fornøyd og håper den innfrir også hos dere.

Sakt om boken:
Fargerike og kreative ideer i retrostil!
Bli med på retrobølgen og bli inspirert til å lage fargeglade og praktiske ting til hjemmet ditt og til deg selv! her finner du 130 gjør det selv prosjekter inspirert av 1950,1960,og 1970- årenes morsomme og fragerike design, blandet med moderne designikoner. Retro-ekspert Ellen Dyrop gir deg gode ideer til blandt annet barnerommet, sykroken, og kjøkkenet, og viser deg hvordan gamle bruksgjenstander som sevise, bestikk, teakmøbler får en ny tvist for å passe inn i moderne hjem. Du finner også oppskrifter på hvordan du lager magneter av barnas lekedyr, smarte oppbevaringsbokser, gøyalt tilbehør av plastperler, klomme av favorittboken din fra barneårene, søte papirblomster og gjøkur i kontaktpapir av teak, samt tips til hvordan du kan dekorere med washi-tape.
 

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin