lørdag 28. mai 2011

Pioner...

God Lørdag!!
 Jeg er hundpasser denne uken for en liten aktiv bullterrier, og det blir mange hyggelige turer. Denne morgenen fant jeg hundekjeks og lupiner som ble med hjem. Jeg har fyllt sinkbaljen min med sommerblomster.....
Interiørblader og kaffe smaker godt etter turen. Det er herlig med så mye markblomster, jeg lager mange buketter som jeg setter rundt i huset og i hagen.
Pionene i hagen min blomstrer ikke ennda, så disse kommer fra blomsterbutikken...

onsdag 25. mai 2011

Ren hverdagsglede.....

Herlig med nyvasket tøy på klessnoren, litt vind og sterk sol gjør tøyet tørt og helt hvitt.......
Å ta inn rent tørt sengetøy rett fra klessnoren... .... det er ren hverdagsglede.

Boken Sjarmerende UTEROM har fått hyggelig omtale i Interiørmagasinet, og i dag har jeg hatt besøk av en fotograf og stylist som har laget en reportasje fra hagen min.


søndag 22. mai 2011

Herlig med våronn i hagen....

Nok en deilig helg med flott vårvær er over her på østlandet. Jeg har plantet og kost meg i hagen....
Det er fint å bruke potter eller en trakt til å oppbevare hyssingen i, og en plastflaske blir et nyttig minidrivhus til småplantene.

Stemorsblomster er en av mine favoritter....


søndag 15. mai 2011

Herlig med vår.....

Selv med skiftene vær her i sørnorge har det blitt noen timer i hagen. Jeg har plantet Stemorsblomster og sådd Blomkarse.
En god venninne kom innom med en nydelig bukett Liljekonvaller som hun har plukket på sitt hemlige Liljekonvallsted......nydelige, også dufter de så godt.
Fotograf Helge og jeg skal ha noen fotodager denne uken så nå håper jeg været holder seg stabilt fint fremover.

mandag 9. mai 2011

Champagne og fest i mai....

Med  mange festdager i mai, er det hyggelig å sprette en flaske god Champagne...En sinkbøtte fyllt med is og blomstrendehegg er perfekt som champagnekjøler....



Lag en morsom rokokko stol av en champagnekork....eller
bruk en sjablong og skriv Champagne på en sinkbalje.....selv fyllt med is, roser og  humle rommer den flere flasker Champagne.

lørdag 7. mai 2011

Hyggelig møte med bloggere.....

Sjarmerende UTEROM har fått fine anmeldelser både i Vakre Hjem og interiør og i Bonytt. Det er alltid hyggelig når boken  blir så positivt mottatt.
Foto:Vakre hjem og interiør
Boklanseringen hos Inger på Havnås gamle skole gikk over all forventning, det kom mange interesserte og koselige damer som ville høre om Sjarmerende UTEROM. Spesielt hyggelig var det for meg å møte Mia og Eva bak bloggene  http://miaslandliv.blogspot.com/ og http://eva-i-landcharm.blogspot.com/ . De er kreative og dyktige bloggere som er til stor inspirasjon for meg.......jeg håper vi  møtes igjen snart.
Kos dere i vårsola!!

torsdag 5. mai 2011

Gamleskolen i Trøgstad...

Idag er jeg på Gammelskolen i Trøgstad kl.18.30, for å snakke om Sjarmerende UTEROM. Inger har pyntet sin sjarmerende butikk og åpnet kafeen for anledningen.
Velkommen!!

tirsdag 3. mai 2011

Vellykket boklansering....

Deilig vær, hyggelige mennsker og god mat  gjorde lanseringen av Sjarmerende UTEROM til en fin happening.
Takk til alle dere som bidro til at dette ble en hygelig kveld.....
Klem...Ellen!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin