onsdag 26. oktober 2011

Jeg er så heldig å være Arks bokanmelder og har fått denne herlige boken Pizza Paradiso," hvordan lage verdens beste pizza" av Jan Vardøen i posten.
Dette er en fantastisk kokebok som virkelig går i dybden når det gjelder å lage original italiensk pizza. Pizza deigen, tomatsausen , tilbehøret, og stekingen blir grundig drøftet i boken. Fotograf Agnete Bruun ser ut til å ha kost seg med å ta sanselige bilder fra Napoli, Italia.
Boken har også oppskrifter på Grissini, Focaccia, Rosmarinolje, Panna cotta og Tiramisu. Det finnes pizzaoppskrifter i fleng, og du får til og med oppskrift på Pizza Nutella.
Etter å ha lest dene boken smaker ikke "pizza Grandiosa" det samme som før.
Mange fine bilder gjør det er lett for oss "Italiafrelste", å drømme seg tilbake til varme kvelder, til en liten pizzarestaurant i Napoli eller Sorento.

...og avslutte det hele med en sterk kopp italiensk Espresso.



5 kommentarer:

Sivs hus sa...

Hei, Ja pizza er min favorittmat også og boka ser spennende ut. klem Siv

Josefine sa...

Her var det italiensk stemning ja...
Boken ser nydelig ut, ikke vanskelig å drømme seg bort her nei...

Ønsker deg fine høstdager fremover, varme klemmer

Haviken gård sa...

God kveld Ellen.

wow for en bok .O) Elsker koke bøker får liksom ikke nok av de .O)
Lenge siden sist. Ringer en deg .O)
Håper alt er vel .O)

Cos L

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, tack, pizza och kaffe kan man inte leva utan=) Njuter ännu av din bok den passar den gröna stolen i lillstugan men nu får jag nog byta ut den mot ngn juligare bok som får ligga framme, kanske Sjarmerende JUL skulle passat... ha en skön adventstid! mari.

Ninja sa...

Återvinning är ingen dum idé....eller gjenbruk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin