fredag 20. august 2010

Høstfest på Gyldendal forlag.....

I går var fotografen Helge Eek og jeg på den store høstfesten til Gyldendal forlag.  Det er alltid så hyggelig å komme dit  å treffe andre forfattere, redaktører og designere som jobber i forlaget. De er jo medvirkende til at min nye bok  Sjarmerende Jul blir så bra som mulig. Boken Sjarmerende Jul ble presentert på en egen side i Gyldendals høst katalog, og jeg gleder meg til å vise frem boken til alle dere interiørbloggere som er opptatt av gjenbruk og interiør. Når jeg nå sitter i hagen, koser meg med kaffen, og tenker jeg på gårsdagen, er jeg så stolt og glad over den nye boken som kommer i september......gled dere!
Klem....Ellen!

fredag 13. august 2010

Ferieminner....

Det regner ute og jeg koser meg inne med en varm kopp kaffe, og ser på bilder fra sommerens herregårdstur til Sverige. Første stopp var Hillringsberg herregård i Varmland, et nydelig sted som jeg vil anbefale på det varmeste. 
Morgenkaffen intok vi i nydelige kurvmøbler på terassen med utsikt over vannet.
På herregården fantes det også et nydelig lysthus helt nede i vannkanten.......
Dette er gode ferieminner som jeg skal leve lenge på,  og ta fram på kalde vinterkvelder.

mandag 9. august 2010

God morgen.....

Det har vært en laaang bloggpause på meg i sommer. Dagene har vært fyllt med reiseradio, lange frokoster, gode venner, hyggelige turer og sene sommerkvelder med vin og god mat.
Jeg har også kost meg i sommerhuset og holdt på med noen små prosjekter, som her hvor en hylle på kjøkkenet ble kledd med prikkete voksduk i stedet for tapet. Jeg har lenge lett etter en fin tapet til å ha bak hyllene, med da jeg fant denne prikkete voksduken kom jeg på ideen med å stifte den til veggen istedet.
Krus med prikker hører hjemme i sommerhuset.
Jeg ble så inspirert av voksdukiden at jeg fortsatte med å stiftet voksduk til bordet ute, det er så lettvint å holde rent, og lett å bytte ut til neste år.


Det er desverre ingen fugler som har flyttet inn i campingvognfuglekassen vår i år......tiltross for at den er så koselig og innbyr til feriegjester......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin