onsdag 7. juli 2010

Striesekker nok en gang......

Jeg er så inspirert av alle strieskkene  jeg har, kreativiteten blomstrer og jeg får nesten ikke stoppet...... En gammel stol på hytta har fått nytt "striesekktrekk", det var lett å stifte stoffet fast til stolsetet. Blir jeg lei det,  kan jeg jo bare bytte til et koselig blått og hvitt rutete stoff neste år.
Kurven til en gammel vinballong har fått bordplate av en rund flettet brett, og det er blitt et hyggelig avlastnings bord på hytta. Blomstene og vasen har jeg fått av Kristin, da jeg hadde noen bloggvenninner på besøk her i går kveld.
Jeg har flere sekker igjen send meg bare en mail mailto:ellendyrop@hotmail.com
Fortsatt god sommer!!!

tirsdag 6. juli 2010

Herlig tur til Bergen....

Jeg har nå kommet hjem fra et herlig opphold hos Josefine`s verden  i Bergen. Hun har et fantastisk nydelig  hjem, og jeg fikk lov til å ta noen bilder....Dagene gikk som en vind og vi koste oss med hyggelige turer, deilig mat,  god drikke og besøk i interiørbutikker. Dette var helt i min stil.........

 
Josefine er utrolig flink med symaskin, og jeg var så heldig å få kose meg sammen med henne på syrommet. Hun har uante mengder stoffer som ligger sortert etter farge og mønster i hyllene, og med de tryller  hun fram de fineste tepper.



Blonder og bånd ligger fremme...bare til å forsyne seg.
Jeg var også så heldig å bli invitert på lunch hos bloggeren nostalgia  mens jeg var i Bergen. Der traff jeg rause herlige "jenter" som har den samme interessen for gjenbruk som meg selv. magnyslillekrinkelkrok  hadde med seg deilige såper til oss alle som hun hadde laget selv....tusen takk Magny! Det var også så trivelig å treffe Kerstin bak bloggen mitt hvite hus...takk for en hyggelig dag, 
Et vakkert stilleben fra Nostalgia nydelige hjem i gjennomført jugendstil.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin