mandag 26. oktober 2009

Epler hører høsten til...

Jeg har vært på besøk hos min hyggelige venninne Liv og vi har kost oss i de milde høstdagene med epler fra hagen Hun har et herlig sveitserhus med en helt utrolig nydelig hage rundt. Bildene er fra uthuset hvor hun bruker mye av sin tid til å slappe av.

Gamle brune krukker med duftpelargonium og urter ønsker oss velkommen på trappen.
Morsom gjenbrukside: Å henge sykkelkurven på armlenet av benken og fylle den med epler og urter.

torsdag 15. oktober 2009

Deilige dager i England.....

Nå har jeg kommet tilbake fra deilige dager i England. Jeg har kost meg i den milde engelske høsten med deilige fotturer i The Lake district, god mat og mye godt øl. Fargene i naturen er helt overveldende og de går fra sterk grønn til alle nyanser av oker, rødt og brunt........vakkert.
Jeg er så glad i den engelske cottagestilen med sine små gamle steinhus, og nydelige hager utenfor.







Det er mange morsomme butikker å besøke alt fra antikvitetsbutikker med gigantisk utvalg til små gavebutikker hvor det ble servert "Tea" i et hjørne.



Engelskmenn er jo kjent for sin afternoon tea, litt tidlig på ettermiddagen.
Det er alltid vanskelig å velge blandt scones, kaker eller kjeks til teen....jeg må innrømme at det ofte ble litt Ole Brum....ja takk begge deler.

fredag 9. oktober 2009

England.........

Jeg reiser på inspirasjonstur i dag, og for å besøke gode venner i England. Der gleder jeg meg til å besøke små antikvitetsbutikker, gå deilige turer ved Irskesjøen, og kose meg med engelsk øl på puben om kvelden.
Fotoapparatet er med så jeg håper å få mange gode ideer og å ta hyggelige stemningbilder som jeg kan dele med dere.
Regnfrakken er i bagen så det blir helt sikkert "fint vær"...
God helg til dere alle!!!



søndag 4. oktober 2009

Nyt høstens farger og klare luft....


Vi har hatt en helg med variert vær her sør......sol og regn og sol igjen. Når høsten først er her og jeg har akseptert at sommeren er over for denne gang, koser jeg meg med denne årstiden også. Klart høstvær med nydelige farger...innbyr til skogsturer hvor jeg har med kurv for å samle inn mose, nøtter kongler og lyng før snøen kommer.
Jeg har laget lysestaker av eikenøtter, og kongler....bruk de som lysmansjett eller lysestake.
Nå som hagen bugner av frukt er det bare å plukke inn og sylte og safte. Jeg liker godt store fruktfat med Gravenstein epler og gode gråpærer.
I mangel på fat har jeg brukt et eggestativ til pærene........dette er vel Gjenbruk???


Jeg har vært på besøk hos min veninne Liv og tatt høstbilder av hennes sjarmerende utekjøkken..........jeg ble så inspirert at jeg gikk rett hjem og lagde fransk løksuppe og focacia med rosmarin og oliven.......nam nam. God uke til dere alle!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin