søndag 14. desember 2008

Adventskalender 16. Desember

Sekk til gavene
Sy en enkel sekk av ubleket linstoff. Overfør englemotivet på hvit lin ved hjelp av printer og "overføringspapir" fra Panduro.
Sy det hvite linstoffet fast på sekken.
Lykke til

6 kommentarer:

Ragnhild sa...

he he. En slik sekk har jeg hatt planer om å sy, i flere dager nå. Dette var sparket bar som jeg trengte. I dag skal det skje.
Kjempefin var sekken din.

Ha en strålende tirsdag.
Klem

Villblomsten sa...

Hei :-)
For en flott blogg :-)
jeg "fant" deg i først idag , men jeg vil titte innom her igjen ofte tror jeg :-)

H elle K sa...

Hei Ellen sliter med å komme igjennom i dag tror jeg.. Sekken var nydelig.. Lurer fælt på om du har pratet med fotografen... Klem Kristin

Ida sa...

Heisann! Har vært innom bloggen din opptil flere ganger daglig gjennom adventstiden :) Er utrolig spennende å se hvilke tips og råd du komme med - har bare ikek vært så flink å legge igjen spor etter meg i det siste :)

Håper du nyter førjulstiden, og at familien har det godt! Hvordan går det med dere??

Mange klemmer fra Ida

Viola sa...

Vilket rart tips, den är så fin, klem VIOLA

Tante Mimmi sa...

Så morosamt! I dag gav eg vekk ein "byblom" (har du høyrt om det? ei lita gåve frå ein by når du er på tur!!!) og den var så klart i ein sydd pose! Det er kjekt å gjere med bursdagsgåver. Du lurte på trådsneller...eg havna på eit loft til sviger-farmor! Men...???? Nokre er jo så gode til å spore opp ting! Finn.no ??
Lokalavisa?! Eg lurar på om eg skal ha inn anonse, søker eldre "knappesamling" !!!!:)
Men du...franske aviser! Eg var innom narvesen og kikka...men den var jo så keisam - kunne vore Bergens Tidne eller noko anna keisamt! Såååå kor får du tak i dei! (pst! Du som er gjennbruksdame- reknar med du har sett gjennbruksringane mine!;) )
Lukke til med snelle-jakt - skal tenkje på deg om eg snubblar over nokon!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin