torsdag 11. desember 2008

Adventskalender 12. Desember


Julegaver som varmer.


Venninnegaver til den som har alt, ideen er fra boken "Sy av pledd" som jeg har laget sammen med Hilde Reier.


Kaffevarmer laget i lyseblått pledd med applikert hjerte.

Mål rundt kaffepressen og lag et enkelt mønster, applikert på et hjerte, og sy rundt med skråbånd. Kaffevarmeren lukkes ved håndtaket med borrelås.


Lag også grytekluter og grillvott i samme stil.

Lykke til

9 kommentarer:

Størhuset sa...

De var søte, spørs vel om jeg rekker å lage noe nå, men en annen gang? Ha en fin helg:0)

Anita sa...

De var utrolig fine!!! Takker for tipset! GOd fredag!

Viola sa...

Hejsan, jag har köpt det över nätet genom tv-reklam för länge sedan, det är en platta som man lägger i en stor balja och sedan häller i detta pulver, vet inte vad det heter längre, det är så länge sedan jag köpte det, försök söka på nätet, det är rena trolleriet lovar dig, lycka till klem VIola och ha en skön helg

Moderncountry sa...

Hei Ellen!
Så mange fine Luker! Falt helt for luke Desember 8. Noe så fantastisk flott det var. At det gjør seg så godt med rustikke og gamle skatter. Bare herlig! Tenkte jeg skulle se innom butikken din i dag, er nysgjerrig.

Var du forresten i Engelsviken på Onsdag? Jeg kunne dessverre ikke dra, ergelig selvfølgelig. Men jeg får vel et referat :)

Ha en trivelig 3.Adventshelg!
Klem Aina

H elle K sa...

Hei Ellen, takk for sist.. Dette var skikkelig koselig.. Er ikke lett å finne på ting.. Ha en fin helg, og ps ikke vask for mye.... Klem Kristin

Therese sa...

Det har blitt lite blogging på meg i det siste, så det er lenge siden jeg har vært innom her hos deg. Utrolig mange fine ideer her!

Søsteren min kjøper presskanne til mammaen vår til jul, gjett om jeg fikk en ide til gave fra nissen :o)
Ønsker deg en fin kveld og helg.

NIB sa...

Hei hei! Kjempeherlig adventskallender du lager nå i desember:) Ser det er endel som gjør det samme, så vi nevner ingen, og glemmer ingen:) Blir så dumt hvis noen ikke kommer med, og vi har desv ikke mulighet til å følge med på alle de snart 350 bloggene som er på NIB nå.

Håper du koser deg på Jeløy. Vi (storeflittig m fam) gleder oss til sommeren, da er vi på vei til Moss, og helst Jeløy. Helt utrolig flott ute hos dere!

malrodien sa...

hehe takk for kommentaren på bliggen min.. er jammen meg ikke bare bare å sy... Sist gang jeg dro fram symaskinen, rotet trådene seg bare opp.. men nå har jeg endelig fått trekkt trådene på riktig plass :)

Heidi-anitha sa...

Har ikke sett så kreativ og flink du er jeg... Så koselig med tips på kalender hver dag...Flink du!

Håper du koser deg om dagen, og at julefølelsene er på plass...

klemmer White vintge

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin