tirsdag 19. august 2008

Stemmningsfulle augustkvelder
Her kommer noen stemningsfulle lys og rosebilder som viser at sommeren ikke er helt over ennå.


Jeg har flyttet hjem fra hytta, og i dag har jeg vært en tur på jobben.Det er mye som skjer denne uken, det er forlagsfest og høstens bokslipp på Gyldendal forlag. Jeg skal dit sammen med Hanna som jeg har laget bok sammen med - gleder meg det blir sikkert morsomt.

I slutten av uken skal jeg besøke gave og interiørmessen på Lillestrøm. Mia og jeg drar sammen og møter Hanna der inne.
Det skal bli interessant å se hvor trendene går, og hva som kommer til å dominere det neste året. Jeg regner med at gråfargen fremdeles er aktuell, og at gjenbruk og re-design er "inn". Hva som er "mote" innen "juleting" blir morsomt å se...

12 kommentarer:

Litt av Mitt sa...

Så herlige bilder! Lekkert arrangement du har laget der :0) Så mye spennende du skal være med på denne uken da! Kan tenke meg det er moro å være på messe, men sikkert litt slitsomt også. Masse inntrykk på en gang og mange km å gå rundt og titte :0)

Kari sa...

Fantastisk flotte bilder :)
Lykke til videre i uken ..

Ha en fin kveld

Dagny sa...

Har du laga bok? Om kva? Det høyrest spennande ut!
Kjempefine bilete forresten som gir ei deileg sommarstemning.

Skulle ønske mi veke var like spennande som di, du får knipse litt bilete på messa så vi andre også får "sjå" :-)

Evelinas hus sa...

Åh vilka fina rosor. Vilket kul yrke, stylist och författare.
Kul att gå på mässa, min syster bor i Lilleström :)
Ha det gott
Caroline

Camilla at home sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Nå må jeg se litt mer på den fine bloggen din, høres veldig spennende ut med jobben din, hvilke bøker er det du har laget? Hadde vært kjekt om du reklamerte litt for de på bloggen din! Ha en finfin kveld:)

Kerstin sa...

Nydelige !!! Herlig stemningsbilder,
Så mye spennende du skal være med på fremover. Jeg gleder meg også til å se juletingene som kommer på nettbutikker og butikker ellers.O=)

Klem Kerstin

Viola sa...

Hejsan, vilka vackra bilder. Så rart att sätta julgransljus på detta sättet. Tack för tipset. Hälsa söta mopsen, kram Viola

Marianne sa...

Så fin blogg du har! Jeg er skikkelig på oppdagelsestur, har ikke surfa rundt siden før sommerferien. Høres ut som en morsom yrkesvei du har valgt deg, spennende med ny bok på markedet : )
Kan jeg spørre om hvor Reiduns låve ligger, bortstt fra på Hvaler altså? Den så fin ut.
God kveld videre, hilsen Mariann fra Fredrikstad : )

Hildegunn sa...

Oi, nydelig laget til, Ellen ...
Du er virkelig flink med dekorering og interiør.Du er til inspirasjon for meg . Nyt de siste sommerkvelder med de fine rosene dine !

Kardemomme sa...

Heisann :) Takk for kommentar på innlegget mitt på NIB..Filmen/boken du nevnte.."Fredagsstrikkeklubben" er helt ukjent for meg, men med en veldig lovende tittel ;)Må jo bare inn og sjekke på CDON med en gang..
Ser at du bor på Jeløya! Jeg har vokst opp i Østfold, ved Wittsten og Jeløya har vært en favoritt når det gjelder søndagsutflukt i mange år..Vi reiser til Galleri 15, Alby og spiser kringle (verdens beste) og finner fine steiner på stranda..Det er virkelig flott der ute..Du er heldig som har hverdagen din der :)
Ha en fin dag videre!
Hilsen Kardemomme :)

Hem och Lycka sa...

Vilka härliga bilder! Och jag gillar de fina artiklarna i inlägget tidigare! kram

Hulda sa...

Jeg stemnte fakitisk på ditt bilde, uten å vite det, selvsagt. Virkelig vakkert er det! Rakk ikke å sende inn bilde selv, denne gangen.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin