fredag 15. august 2008

Nå er jeg på nett igjen


Nå er ferien snart over, og det er "striskjorte og havrelefse" igjen.

Denne uken har det vært litt variert vær og vi har hatt både sol og kraftig regn.

I morgen skal jeg på marked i Gamlebyen ved Fredrikstad. Jeg skal dit sammen med Mia som lager fantastiske maritime interiørprodukter og vesker av re-design av gamle seil.

Vi skal kose oss på markedet, og etter lunch drar vi til Isegran og tar bilder av den nye kolleksjonen hennes. Det er min mann Eirik som er fotograf, og Mia og jeg styler.

Blir bildene fine kommer de på bloggen etterhvert.

Jeg har også vært på besøk hor Reiduns låve på Hvaler, et er en utorolig sjarmerende og personlig liten sommerbutikk- Kos dere med bildene.

4 kommentarer:

Hildegunn sa...

Så utrolig spennende du har det virker det som, dra rundt og gjøre sanne ting.Her er jeg bare hjemme hver dag med skriker-unger...he,he.Neida, det er forskjellig vi har valgt da.Jeg får ikke så mye ting til sant nå, men kanskje en gang. Flott bilde, jeg har foressten den plakaten i bakgrunnen her hjemme.

Viola sa...

Hejsan, vilken rar butik du besökte och ha det så trevligt på marknaden med väninnan. Här ska jag åka på loppis och ha kräftfest ikväll med goda vänner i kväll. Vädret är som vanligt grått och det kommer säkert att bli regn under dagen. Ha det så gott och handla riktigt mycket, Viola

Kerstin sa...

Velkommen på nett igjen O=) Godt å ha deg på nett igjen=)

Så koselig bilde. Kos dere masse på marked, gleder meg til bilder kommerO=)

Ha en fin helg=)
Klem Kerstin

Marie sa...

Hej!

Tack för din gulliga kommentar hos mig! Vad kul att hitta till din fina blogg!


Vilken mysig butik du har besökt, jättefin bild! Hoppas ni hade det trevligt på marknaden, själv ska jag på en stor loppis imorgon.

Kram Marie

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin