lørdag 16. august 2008

Foto med Mia
Vi har hatt en utrolig fin dag i Gamlebyen i dag,Solen skint og det var god stemning på markedet.

Etter lunch fotograferte vi Mias utrolige fine "seil ting".Mia driver en maritim systue hvor hun lager re-design av gamle seil. Besøk gjerne hjemmesiden hennes hvis dette har interesse :http://www.miajoems.com/ .

7 kommentarer:

Hildegunn sa...

Hei igjen
Så artig det så ut det dere gjorde.Fine bilder !!!
Ja, jeg må virkelig si at jeg har det fint sammen med mine 4 små.Jeg nyter jo også tiden -selv om det går i 110 hele dagen føles det som.
Jeg klarer nesten ikke tenke på at de blir store, har lyst at de skal være liten lenge enda-og jeg kan gjerne tenke meg fler barn .( tro meg eller ei) ha en fin helg videre.Jeg har nettopp malt 2 stroø hvit i taket på badet vi pusser opp. Natta...

Viola sa...

Hejsan, vilka häftiga saker hon gör din Mia, men vem är den underbare mopsen? Viola

Randi sa...

Tack för din kommentar hos mig! Tack vare ditt besök hittade jag hit - det känns som hemma när jag läser din blogg. K-hamn är också MIN stad. Åker alltid dit när jag ska fylla på med inspiration! Till och med din blogglista ligger i min Google Reader...*ler*. Min förebild är Tascha Tudor och jag har alla hennes böcker. Ja, du ser - jag har läst alla dina inlägg nu! Hit kommer jag snart igen!!!
Kram Randi

Anita sa...

Såå utrolig vakre bilder du tar og de broderi tingene er bare sååååå skjønne!! VIL HA!!!!!!!!!! En sånn pute feks!! Har vært her før ser jeg, kjente igjen det flotte utekjøkkenet ditt!! Kommer gjerne igjen!!! Klemmer!

Kerstin sa...

hei Ellen O=)

SElvfølgelig må en spørre for å få vite. Og du skal ikke føle deg dum . Ingen spørsmål er dummeO=)
Skal forsøke å svare så godt jeg kan .En award er en oppmerksomhet en får. Du får en award forde giveren setter pris på bloggen din /deg. Regelen er vel slik, ettersom jeg har skjønt, at en gir den videre til andre bloggere som en setter pris på. Jeg pleier å legge awarden på min venstre side av bloggen. Hvem som har laget alle disse awardene har jeg ikke oversikt over. Men de er krative og flinke iallefall de som har laget de. Den ene du fikk står det litt om regelen på min side.
Uff , ikke så flink å forklare. Men håper du skjønte litt mer iallefall. Bare spør hvis det er noe mer du lurer på. Og en ting skal du vite. Første gangen jeg var innom bloggen din så falt jeg virkelig for den . Du er en kreativ person som bruker ting omigjen .Og det liker jeg veldig godt:O=)

Ha en fin kveld og en herlig fin uke.
Klem Kerstin

Victoria sa...

Hei Ellen.
Så utrolig fin siden din har blitt! Og Wiggo er jo bare døds skjønn :)
Jeg er nå tilbake med bloggingen min!

EVA AGNES sa...

Hej Ellen!
Jätteroligt att du tittade in hos mig och skrev så fina ord till mig.
Välkommen bland heminredningsbloggarna, ska du vara. Din blog är mycket fin och du visar så fina saker.
Kramar Eva Agnes

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin